Samling beskuren.jpg

West Highland Way – Här börjar din resa!

Nu är du på plats! Vid början av West Highland Way. Luften vibrerar av förväntningar. Du och dina vandringsbröder samlas i det tidiga morgondiset för genomgång av dagens tema.

Martin berättar om de fyra arketyperna Kung, Krigare, Älskare och Magiker. I dag är Kungens dag. Mark ger sedan en briefing om vad som väntar i dagens etapp och var kvällens boende är.

Nog pratat.

Vi är alla ivriga att börja gå - att börja vår efterlängtade resa…

Vandrar.jpg

Dagens tema och de tankar det sätter igång följer dig under vandringen i spontana samtal och egen reflektion. Temat vävs samman med yttre upplevelser i magnifik natur.

Dagen varvas av strapatser, glädje, utmaningar, matpauser och varma kamratliga skratt.

På kvällen samlas vi i cirkel för att dela upplevelser och egna reflektioner. I gemenskapen av att dela och lyssna ökar din egen klarhet, och du inser hur lika vi alla egentligen är.

IMG_3354.JPG

Efter delning beger vi oss till den lokala puben där god mat och dryck väntar. Samtalen fortsätter på ett uppsluppet och avslappnat sätt. Det finns ingen ”gard” att hålla upp längre. Vi är alla bröder och vi är alla kraftfullt kärleksfulla.

Kvällen går snabbt och sängen kallar obönhörligen. Vi bor enkelt i flerbäddsrum vilket fyller ett syfte. Detta är nämligen ingen ”bekväm” resa som alla andra. Detta är en transformerande resa, vilket ger så mycket mer!

Kanske kommer du att möta föreställningar om dig själv som du inser har begränsat dig? Och nu få chansen att frigöra dig ifrån dem.

Detta är en resa som tar dig närmare dig själv än du någonsin vågat hoppas på.

Skratt och glädje.jpg

 

Ny dag, nytt tema, ny natur, nya upplevelser, nya utmaningar, nya samtal, nya bekantskaper, nya insikter.

Ditt ”bagage” blir allt lättare, dina skratt allt bubbligare.

Grupp på slutet.jpg

Sista långa dagen går vi genom hisnande orörd natur och siktar till slut toppen på Ben Nevis. Där, vid foten av berget ligger vårt mål, Fort William.

På plats samlas vi med andakt för en klassisk gruppbild vid statyn.

Sju dagar har förflutit och det känns som en evighet, men ändå inte. Vi är männen som gjorde det!

Den yttre resan är tydlig. Den inre resan lyser långt starkare, fast inte alla kan se den ännu!

 • Spirit of MAN

  “Jag är otroligt tacksam över att fått vara med om en så mäktig upplevelse rakt igenom! Det jag tar med mig är energin som byggts upp i min kropp av bra gemenskap och fysiska och mentala ansträngningar i en stimulerande, avkopplande och befriande miljö.”

  Resenär hösten 2019

 • Spirit of MAN

  “Det har tagit ett tag att landa här hemma. Jag var lite förvånad över det för jag är ganska van vid samtal och delning i grupp. Även om våra samtal tog tag i mig djupt och gav många insikter så är det närheten till naturen och den närmast bedövande enkelheten som gjorde störst intryck på mig. ”

  Resenär 2019

 • Spirit of MAN

  “Jag är mycket nöjd med resan! Mest nöjd är jag med det underbara gäng som jag fick resa med. Jag uppskattade också temat med våra mansroller samt Skottland med sin fantastiska natur och slutligen Mark och Martins stora engagemang och kunskap.”

  Resenär 2019

Vi är dina guider på resan

Porträtt Martin.jpg

Martin Tufvesson (i keps). Samtalsledare, Entreprenör, Föreläsare som brinner för utvecklande möten. Erfaren arrangör av äventyrliga temaresor i grupp.

Mark Henderson (med kamera). Entreprenör, Företagsledare och Ledarskapstränare, uppväxt i Skottland, som delar med sig av Skottlands innersta hemligheter och historier.

Vi har båda mångårig erfarenhet av vägledande samtal och personlig utveckling.

Porträtt Mark.jpg

Nu börjar nedräkningen!

Tid kvar innan du kan befinna dig vid foten av West Highland Way!

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder
Har du redan bestämt dig och vill göra en bokning direkt så klicka här istället!