Om Martin och Mark

 

Vi är två män i våra bästa år, tycker vi i alla fall ; ), som brinner för att guida andra män till att välja sina högsta val och leva sina liv fullt ut.

Vi vet att människan besitter förmågan att förändra allt genom sina val och sitt förhållningssätt. Vi vet det eftersom vi inte alltid har valt den raka vägen utan istället den väg som erbjudit oss störst utveckling. Detta har vi gjort, var och en på sitt håll, under många år.

Vi väljer nu att dela med oss av våra erfarenheter, både ur det egna livet och som professionella förändringscoacher. Vi ger dig nya spännande verktyg från det allra senaste inom vetenskapen som underlättar din förändring och din väg till ett rikare liv.

Vi gör detta för vi har kommit fram till att resan mot en bättre och mer rättvis värld börjar med oss själva. Din inre förändring ger ett tydligt eko till allt och alla omkring dig.

Vi står till tjänst för att guida ansvarsfulla, modiga män som vill bidra till en bättre värld på alla plan.

Det är vårt högsta val och vi gör det för vi älskar det!

 

Martin Tufvesson

Samtalsledare, Entreprenör, Föreläsare som brinner för utvecklande möten. Erfaren arrangör av äventyrliga temaresor i grupp.

Mångårig erfarenhet av vägledande samtal och personlig utveckling.

IMG_5176 (2).JPG
Porträtt Mark.jpg

Mark Henderson

Entreprenör, Företagsledare och Ledarskapstränare, uppväxt i Skottland, som delar med sig av Skottlands innersta hemligheter och historier.

Mångårig erfarenhet av vägledande samtal och personlig utveckling.